Ana içeriğe atla

Beter Böcek 2

 

Beter Böcek 2 

Film Konusu

Warner Bros. Pictures, Tim Burton'ın 1988'de çekilen kült doğaüstü komedi filmi "Beterböcek"in (Beetlejuice) devamı için heyecanla beklenen vizyon tarihini duyurdu: 6 Eylül 2024. Bu haber, uzun süredir merakla beklenen ve birçok hayranın heyecanla beklediği bir gelişmeydi.

Tim Burton, yeniden yönetmen koltuğuna oturacak ve bu devam filmi için geri dönecek. Üstelik, serinin efsanevi karakteri Beetlejuice'u canlandıran Michael Keaton da rolüne geri dönüyor. Kadroda ayrıca, Burton'ın son projesi "Wednesday"de başrol oynayan Jenna Ortega ve Justin Theroux gibi isimler de yer alıyor.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan bu devam filminin çekimleri kısa süre içinde İngiltere'de başlayacak. Jenna Ortega, orijinal filmde Winona Ryder tarafından canlandırılan karakterin kızına hayat verecek, ancak filmle ilgili detaylı konu ve hikaye henüz netlik kazanmış değil.

Orijinal film, Michael Keaton ve Winona Ryder'ın yanı sıra Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones, Catherine O’Hara ve Glenn Shadix gibi oyuncuların da yer aldığı bir ensemble kadrosuna sahipti. 15 milyon dolarlık düşük bütçesine rağmen, film gişede büyük bir başarı elde ederek 80 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti. Tim Burton'ın klasiklerinden biri olarak kabul edilen bu film, sinema tarihinde ikonik bir yer edinmiştir.

Tim Burton, son olarak Netflix'in büyük ilgi gören dizisi "Wednesday"i yönetmişti. Ancak, 2019'daki canlı aksiyon "Dumbo" uyarlamasından sonra ilk kez bir film yönetmek için kamera arkasına geçecek. Beklenen devam filmi, Burton'ın eşsiz tarzını ve yaratıcılığını bir kez daha sinemaseverlerle buluşturacak.

Oyuncular :

        Jenna Ortega

Justin Theroux

Michael Keaton

Winona Ryder

Yönetmen : Tim Burton

Senarist :  Seth Grahame-Smith

        David Katzenberg

        Mike Vukadinovich

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamilelik Kaprisleri

Geçen haftadan beri iş yoğunluğu,

Soner Yalçın - Tağut

 

13 Haziran 2024 Altın Fiyatları

 

Serbest Fiyatlı Emir Nedir?

 

Mersin Tüm Okullar Listesi